Cumpărăturile pentru Paşte sunt un adevărat ritual pentru românii care pregătesc masa festivă. Tocmai de aceea, AFI Ploieşti a lansat campania „Tu pui suflet, noi punem masa”, în cadrul căreia, alături de CORA, îi recompensează pe clienţii care se pregătesc din timp pentru Paşte. De asemenea, pentru că de sărbători trebuie să ne îndreptăm atenţia şi către cei mai puţin norocoşi, AFI Ploieşti le propune clienţilor săi să contribuie la pregătirea unei surprize pentru cei de la Centrul Social de Urgenţă pentru Persoane fără Adăpost. Astfel, AFI Ploieşti continuă tradiţia de a marca sărbătorile cu fapte bune.

În perioada 26 martie – 5 aprilie, cei care pun suflet în pregătirea sărbătorii perfecte pentru prieteni şi familie, vor fi răsplătiţi de către AFI Ploieşti şi CORA cu premii delicioase. Clienţii AFI Ploieşti care fac cumpărături de minimum 300 de lei vor primi garantat un cozonac gustos. În plus, după înscrierea bonului de cumpărături în campanie, ei vor intra automat în tragerea la sorţi pentru premiile cele mari: două mese de Paşte şi trei coşuri cu bunătăţi oferite de CORA şi AFI Ploieşti. Mai multe detalii despre regulamentul campaniei „Tu pui suflet, noi punem masa” sunt disponibile aici: https://bit.ly/2GBUIYK.

„Pregătirile de sărbători au un rol important în ritualul obiceiurilor româneşti, iar Paştele nu face excepţie. Ca de fiecare dată, ne dorim să rămânem aproape de clienţii noştri, aşa că ne-am gândit să le răsplătim fidelitatea şi eforturile depuse în pregătirea unor sărbători perfecte cu bunătăţi pentru masa de Paşte”, a declarat Iulia Borşan, Corporate Marketing Director AFI Europe.

Campania „Tu pui suflet, noi punem masa” are şi o componentă socială. Ploieştenii sunt invitaţi să îşi unească forţele cu AFI Ploieşti pentru a le transmite emoţia sărbătorilor şi celor de la Centrul Social de Urgenţă pentru Persoane fără Adăpost. Cum pot face asta? Scriind un gând bun pentru aceştia pe unul dintre „bileţelele zâmbitoare” pe care îl pot lipi pe panoul special amplasat în mall. La sfârşitul campaniei, membrii familiei AFI Ploieşti, alături de reprezentanţii centrului comercial, vor duce toate aceste mesaje la Centrul Social, alături de pachete cu bunătăţi pentru masa de Paşte şi multe alte daruri oferite de AFI Ploieşti şi CORA.

Ştim că pentru unele persoane perioada sărbătorilor este umbrită de lipsa unei mese îmbelşugate de Paşte, dar şi a altor produse indispensabile în viaţa de zi cu zi. Tocmai de aceea, alături de CORA şi de clienţii noştri ne-am propus să transmitem starea de bine specifică acestei perioade şi oamenilor de la Centrul Social de Urgenţă pentru Persoane fără Adăpost. Aşadar, îi aşteptăm pe clienţii noştri să vină într-un număr cât mai mare şi să lase un gând bun pentru cei de la Centru. Împreună putem să le înseninăm aceste zile de sărbătoare cu un gest simplu”, a adăugat Iulia Borşan.

Pe lângă bileţelele lipite pe panoul din mall, ploieştenii pot trimite mesajul lor pentru cei de la Centrul Social şi pe pagina de Facebook AFI Ploieşti. Toate mesajele înscrise în mediul online vor ajunge şi ele la oamenii fără adăpost. Mai multe detalii despre acest proiect, dar şi despre modul în care pot fi câştigate premiile din cadrul campaniei „Tu pui suflet, noi punem masa” puteţi găsi pe www.afi-ploiesti.ro sau pe pagina de Facebook a mall-ului.