În zilele de azi mulţi brokeri (Binomo şi alţii) oferă oportunitatea de a tranzacţiona opţiuni binare. De regulă pentru a începe, este nevoie să deschideţi un cont. Brokerii decid în mod independent care va fi valoarea depozitului minim permis pe propria platformă. 

Dacă platforma brokerului este la îndemână şi depozitul minim permis este egal cu doar 10$, de ce nu am încerca să tranzacţionăm pe acea platformă? Cu siguranţă, platformele de tranzacţionare cu un depozit minim sunt foarte atractive pentru traderi.

Cum au devenit reale opţiunile binare cu depozit minim ca cel permis de Binomo

Când oamenii au început să tranzacţioneze opţiuni binare prin anii 2008, ei nu îşi puteau imagina tranzacţii cu depozit minim. Ca să începi să tranzacţionezi pe acele timpuri trebuia să investeşti cel puţin 500 USD. Odată ce mai mulţi şi mai mulţi oameni şi-au exprimat dorinţa de a face tranzacţii cu opţiuni binare, depozitul minim a scăzut la 250 USD. Această sumă nu este mare pentru traderii din America. În ţara noastră însă, foarte puţini oameni şi-ar fi putut permite să tranzacţioneze pe atunci. Din fericire, din moment ce opţiunile binare au devenit o tendinţă la nivel mondial, depozitul minim a scăzut şi mai mult.

Opţiunile cu un depozit minim sunt utile şi renumite. Mulţi brokeri profesionişti şi-au actualizat platformele lor şi au inclus depozitul minim începând cu 2015. În prezent, există brokeri care deţin platforme de tranzacţionare cu un depozit minim începând de la 10$.

Avantajele depozitului minim

Dacă sunteţi începător şi doriţi să deprindeţi procesul de tranzacţionare, atunci brokerii care oferă depozit minim vă sunt la îndemână. Nu riscaţi mult şi faceţi bani.

Modalitatea de a învăţa pe bani reali vă face să fiţi mult mai concentraţi, astfel începeţi să simţiţi opţiunile binare. Poate fi remarcat faptul că depozitul minim este apreciat nu doar de către începători dar de asemenea şi de către traderii experţi: aceştia pot testa cu uşurinţă strategiile lor fără riscuri majore.

Brokerul Binomo a fost printre primii brokeri care a permis tranzacţionările cu un depozit minim

Depozitul minim oferit de brokerul Binomo este de asemenea de 10$. Puteţi începe să tranzacţionaţi şi să deschideţi o afacere cu doar 1$. Această ofertă este foarte bună şi aveţi ocazia să câştigaţi profit fără riscuri mari.

Sunt mai multe platforme care oferă un depozit minim, dar acesta nu este unicul factor de care ar trebui să ţineţi cont atunci când alegeţi cel mai bun broker.

Brokerul Binomo are multe avantaje (nu doar depozitul minim) care fac ca platforma de tranzacţionare să fie comodă şi sigură.

Binomo oferă o interfaţă foarte practică, o platformă de tranzacţionare confortabilă, care funcţionează fără întreruperi cu instrumente de tranzacţionare multifuncţionale.

Traderii profesionişti afirmă faptul că pentru ei, este foarte important cât timp durează procesul de retragere a fondurilor. Sunt în mare avantaj brokerii la care acest proces durează doar câteva zile. Binomo dispune de o varietate foarte largă de sisteme de plată, astfel încât retragerea de bani se procesează într-un timp foarte scurt. Aceste sisteme includ: QIWI, Yandex Money, VISA, WebMoney, MasterCard, Neteller and Fasapay.

Banii tăi sunt în siguranţă dacă faci tranzacţii cu Binomo

Confortul şi utilitatea platformei de tranzacţionare sunt foarte importante. Sunt foarte multe platforme de tranzacţionare de slabă calitate, de multe ori supraîncărcate şi fără instrumente de tranzacţionare suficiente. Binomo conştientizează faptul că de calitatea platformei depinde tranzacţionările de succes, exact din acest motiv oferă clienţilor săi o platformă de tranzacţionare foarte confortabilă cu un depozit minim.

Brokerul Binomo oferă clienţilor săi oportunitatea de a profita din plin de avantajele contului demo. Desigur puteţi învăţa cum să tranzacţionaţi cu brokeri care permit un depozit minim, iată de ce Binomo, oferă şi un cont demo, unde traderii pot învăţa gratuit. Pe contul demo traderii pot exersa şi învăţa despre tehnicile de tranzacţionare a opţiunilor binare, pot testa strategii şi se pot familiariza cu instrumentele de tranzacţionare.

Este foarte important să conştientizaţi că rezultatele obţinute pe un cont demo ar putea fi uşor diferite de rezultatele care se obţin pe un cont real. Secretul este ascuns în psihologia umană: este mai uşor pentru noi să luăm o decizie atunci când nu suntem în situaţie de stres, atunci când nu pierdem nimic. Toţi sunt siguri în forţele proprii când fac tranzacţii pe un cont demo, nu poate fi spus acelaşi lucru însă  despre tranzacţionarea cu bani reali. Traderii cu experienţă recomandă să testaţi strategiile atât pe un cont real cât şi pe un cont demo.

Opţiunile binare sunt în curs de dezvoltare şi cu fiece zi devin tot mai cunoscute peste tot în lume. Brokerii au depus o muncă colosală, în scopul de a-şi extinde faima, în special brokerii care oferă posibilitatea de a tranzacţiona cu un depozit minim, cum ar fi Binomo.