In urma cu un an LocalulMeu.ro devenea cea mai complexă şi modern platformă de informare a oraşului Ploieşti.

In cadrul acesteia, administratorii au pus la dispoziţia utilizatorilor un formular pentru cereri de oferte. Ideea a avut un real succes, astfel incât, de astăzi, formularul nu mai este un test, lansându-se oficial.

Cei care au de organizat o nunta, un botez, sau orice alt tip de eveniment, trebuie doar să completeze formularul din cadrul platformei si in mai puţin de 24 de ore primesc telefonic sau prin email ofertele restaurantelor sau ale organizatorilor de evenimente dacă doresc şi acest lucru.

"In urma cu un an am introdus acest concept pentru evenimente deoarece am simtit că utilizatorii au nevoie de un astfel de instrument. Formularul s-a dovedit a fi foarte util si apreciat. De aceea, am decis să-i oprim faza de test si să il lansăm oficial.

Entuziasmul utilizatorilor se datoreaza faptului că economisesc timp si bani. Trebuie doar să competeze formularul si in mai putin de 24 ore problema lor este rezolvată. Noi ne ocupam de tot.

Pe viitor  vom avea noi parteneri din domeniile adiacente evenimentelor. Dorim să oferim utilizatorilor cele mai bune opţiuni pentru evenimentul lor personal", a declarat Sebastian Niculescu, unul dintre administratorii platformei.

Formularul poate fi accesat prin linkul: http://bit.ly/1QYgZOc

Toti utilizatorii care vor completa formularul in luna februarie vor intra automat intr-un concurs si pe data de 1 martie pot castiga tortul evenimentului lor, indiferent de marimea acestuia