Wizz Air, cea mai mare companie aeriană low-cost de pe plan local, nu va mai opera zboruri de pe Aeroportul Internaţional Arad de la finalul acestei luni, potrivit conducerii aeroportului.

Singura companie aeriană care a efectuat transport de pasageri de pe Aeroportul Arad a decis să încheie colaborarea. Potrivit conducerii aeroportului activitatea Wizz Air se va încheia în 20 aprilie.

Compania Wizz Air opera zboruri spre Milano – Bergamo (Italia) de pe aeroportul din Arad. Conducerea aeroportului a confirmat informaţia şi spune că vina le aparţine celor de la Bucureşti.

Noi nu facem parte din masterplanul de transporturi întocmit de Ministerul Transporturilor şi prezentat Uniunii Europene”, a spus Dan Bălăcel, directorul Aeroportului Arad pentru aradon.ro.  „Cei care au întocmit masterplanul au susţinut că aeroportul nostru a avut zero pasageri în anii trecuţi. În condiţiile în care noi am avut mii de pasageri. Au întocmit documentul din birou”, spune directorul aeroportului. „S-a decis că nu ne aflăm pe coridoarele europene, că nu prezentăm niciun interes”, a spus Dan Bălăcel.