Rolls-Royce vine să demonstreze încă o dată cât de importantă este muzica în viaţa oricui. Muzica este capabilă să trezească emoţii mari şi să genereze stări superbe, iar britanicii ştiu asta.

Ce mai ştiu ei constă în faptul că o echipă de specialişti audio şi o maşină de top, pot schimba starea de spirit a oricărui om. De aceea, Rolls-Royce a lansat ediţia Wraith Inspired by Music.

Astfel, modelul britanic a primit un sistem audio special, botezat Bespoke Audio. Cei 1.300 de watti, 16 difuzoare şi 18 canale vor genera o experienţă auditivă unică.

În plus, capacele difuzoarelor au fost executate din cupru şi imită discurile de vinil. Acelaşi material a fost folosit şi pentru inserţiile de pe bord şi accesoriile de pe panourile uşilor.

Pentru ca experienţa să fie unică, britanicii au optat pentru instalarea unor microfoane speciale menite să urmărească nivelul zgomotelor, iar astfel sistemul audio se va ajusta în mod automat.

Pentru a atrage atenţia asupra sa, Rolls-Royce Wraith Inspired by Music a primit o caroserie vopsită în nuanţa Lyrical Copper şi jante în două culori cu o dimensiune de 21 de inchi.