Jaguar Land Rover North America recheamă 940 de modele XF pentru o posibilă problemă de oprire subită a motorului. Cauza defecţiunii este un simplu colier al furtunului de la sistemul de răcire care se poate desprinde. Conform NHTSA (Administraţia Naţională de Siguranţă a  Traficului), problema poate cauza pierderea controlului asupra direcţiei şi frânării.

Mecanicii din service-urile Jaguar vor verifica dacă colierele sunt corect poziţionate şi bine strânse.

Alte 1.989 de modele XK cabrio vor merge în service deoarece sistemul de deschidere a geamurilor poate fi activat în mod accidental şi poate prinde coatele, braţele ori degetele pasagerilor. Butonul situat pe acoperişul rabatabil activează accidental deschiderea/închiderea geamurilor.  Dealerii Jaguar vor înlocui consola cu butoanele de pe plafon fără niciun cost.

Şi în China, Jaguar are probleme. Aproape 12.000 de modele vândute în această ţară se confruntă cu scurgeri de ulei. Dintre acestea 3.196 de modele XF au probleme legate de motor. Iar alte 8.656 de Land Rover Freelander şi Range Rover Auroras (sau Evoque) au scurgeri de ulei.