Skoda continuă campania de teasing pentru lansarea noii generaţii Fabia. De această dată, suntem întâmpinaţi de o imagine a blocului optic frontal care ne dezvăluie linii angulare de design pentru modelul de oraş al cehilor, scrie Automarket.ro. După ce acum două săptămâni cehii au publicat prima schiţă de design a noii generaţii Fabia, Skoda revine cu două fotografii care ne dezvăluie linia blocurilor optice frontale privite din două unghiuri diferite.

La fel ca fraţii săi mai mari Rapid şi Octavia, noua Fabia, se pare, va renunţa la liniile rotunde care caracterizau zona frontală a actualei generaţii şi se va baza pe un design simplu, angular, caracterizat mai degrabă de sobrietate. De notat faptul că noua Fabia va dispune de lumini de zi LED, acestea urmând să facă parte cel mai probabil din lista de elemente opţionale pe care modelul ceh de segment B le va aduce în faţa clienţilor săi.

Vă reamintim faptul că Skoda a anunţat săptămâna trecută motoarele care-şi vor face loc sub capota noii generaţii. Acestea vor merge de la 60 la 110 cai putere, cel mai prezent propulsor fiind 1.2 TSI, prezent în diferite variante de putere. 

Sursa: Automarket.ro