În 1981, un american rămânea fără maşina sa, un Chevrolet Corvette, după ce aceasta fusese furată dintr-o parcare din Detroit, potrivit Automarket. După 33 de ani, maşina sa a fost găsită pe cealaltă coastă a Americii în perfectă stare de funcţionare. În 1979, George Tally îşi vedea visul împlinit: primea cheile maşinii pe care şi-o dorea de multă vreme, un Chevrolet Corvette. Proprietarul s-a bucurat de maşina sportivă vreme de doi ani, până în 1981 mai exact, atunci când a fost nevoit să se despartă de ea forţat.

Tally, rezident în Detroit, a parcat maşina la câţiva kilometri distanţă chiar de sediul central al celor de la GM. Când s-a întors, a constatat stupefiat că exemplarul său Corvette a dispărut. Disperat, a făcut o plângere la poliţie, însă toate eforturile sale au fost zadarnice. Maşina a fost de negăsit.

După 33 de ani de la întâmplarea nefericită, George Tally s-a reîntâlnit cu maşina sa. Deşi pare greu de crezut, ea a fost recuperată şi înapoiată clientului său de către o companie de asigurări din Hattiesburg, situată pe celălalt mal al Statelor Unite. Întâlnirea a avut loc chiar în curtea General Motors.

Este o zi norocoasă. Maşina mea a fost recuperată în perfectă stare de funcţionare, cu 47.000 de kilometri la bord“, a declarat George Tally.