În ultimele 24 de ore, echipajele de intervenţie din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Şerban Cantacuzino“ al judeţului Prahova au fost solicitate să intervină pentru gestionarea mai multor evenimente produse în urma ploilor abundente.

În localitatea Breaza, strada Republicii, echipajele de pompieri au intervenit cu două motopompe pentru evacuarea apei din subsolul unei instituţii de învăţământ, inundat pe o suprafaţă de aproximativ 90 mp.

În comuna Bărcăneşti, sat Româneşti – DN1, echipajele de pompieri au intervenit cu mijloace de primă intervenţie pentru degajarea unui copac căzut pe partea carosabilă.

În comuna Blejoi, sat Ţânţăreni, echipajele de pompieri au intervenit cu mijloace de primă intervenţie pentru degajarea unui copac căzut pe gardul unei gospodării.

În localitatea Vălenii de Munte, strada Fundătura Victoriei, echipajele de pompieri au acţionat cu o motopompă pentru evacuarea apei dintr-o gospodărie.

În municipiul Ploieşti, strada Semenicului, echipajele de pompieri au intervenit cu mijloace de primă intervenţie pentru degajarea unui copac căzut pe acoperişul unei case particulare. A fost afectat acoperişul casei construit din tablă pe o suprafaţă de aproximativ 15 mp precum şi gardul locuinţei pe o suprafaţă de 6 mp.

În comuna Măneciu, sat Cheia – DN1A km 152+800, echipajele de pompieri au intervenit cu mijloace de primă intervenţie pentru degajarea unui copac căzut pe partea carosabilă.

În localitatea Buşteni – DN1 km 132+350, echipajele de pompieri au intervenit cu mijloace de primă intervenţie pentru degajarea unui copac căzut pe partea carosabilă.

În comuna Gura Vitioarei – DJ 102G, echipajele de pompieri au intervenit cu mijloace de primă intervenţie pentru degajarea unui copac căzut pe partea carosabilă.