Consiliul Local a negociat tariful de închiriere cu proprietarul imobilului în care se află Grădiniţa 35, de pe strada Maramureş, din Ploieşti. Clădirea a fost retrocedată în 2011, iar proprietarul, Radu Tomescu, a ajuns la un acord cu primăria pentru a nu schimba destinaţia imobilului,  fiind încheiat un contract de închiriere.

Contractul de închiriere încheiat pe o durată de trei ani expiră pe data de 3 aprilie, iar chiria lunară este în prezent de 7.200 de lei, la o suprafaţă de 1540 mp.

În comisia specială de negociere a Consiliului Local, reprezentanţii proprietarului au venit cu o nouă propunere de tarif (13.590 de lei), ce reprezenta o majorare de aproape 100%.

Cei patru consilieri prezenţi au negociat şi au obţinut o reducere a pretenţiilor, ajungându-se la un tarif de 9.800 de lei lunar, care va fi suportat de către municipalitate.

Contractul de prelungire a închirierii va fi semnat după ce va fi adoptat sub formă de hotărâre în cadrul unei şedinţe de Consiliu Local.

Practic, tariful de închiriere a fost majorat cu 2.600 de lei, însă ar fi totuşi mai mic decât tariful practicat pe piaţă.

De acest imobil se leagă un scandal de presă, deoarece clădirea grădiniţei a fost reabilitată complet în timpul mandatului Volosevici, deşi aceasta era deja revendicată şi era un proces pe rol cu urmaşul fostului proprietar.