O şoferiţă în vârstă de 51 de ani a fost amendată cu 2500 de lei după ce a sunat la 112 să reclame că a fost agresată de poliţiştii locali. De fapt, femeia de 51 de ani a vrut să blocheze acţiunea de ridicare a maşinii pe care o parcase ilegal, pe trotuarul din zona Pomul Verde din Ploieşti.

IPJ Prahova a anunţat că poliţiştii din cadrul Secţiei nr.4 de Poliţie Ploieşti au fost sesizaţi de către o femeie despre faptul că are un conflict cu lucrătorii Poliţiei Locale Ploieşti.

Deplasaţi la faţa locului, poliţiştii au constatat faptul că între femeie şi lucrătorii Poliţiei Locale a izbucnit un conflict spontan cauzat de faptul că autoturismul apelantei urma să fie ridicat, întrucât încurca circulaţia pietonală, acesta fiind parcat pe trotuar.

În cauză, poliţiştii au aplicat femeii în vârstă de 51 de ani două sancţiuni contravenţionale conform Legii nr.61/1991 pentru provocare de scandal şi conform OUG nr.34/2008 pentru apelare abuzivă a numărului de urgenţă 112, cu amenzi în valoare totală de 2.500 de lei.

Poliţiştii au constatat şi că într-o maşină mortuară era un sicriu cu un cadavru, femeia amendată fiind patroana unei firme de pompe funebre