O elevă de la un liceu din Ploieşti a fost agresată pe stradă, joi după-amaiză, în apropierea şcolii, de către părinţii unei colege, un echipaj al Poliţiei Locale Ploieşti, care a observat incidentul, intervenind în apărarea fetei. Cei doi agresori au fugit, iar adolescenta a fost condusă la Poliţie pentru a depune plângere.

Incidentul s-a petrecut, joi după-amiază, în cartierul din zona de sud a Ploieştiului, în apropierea Liceului ”Victor Slăvescu”.

Potrivit unui comunicat dat publicităţii de Poliţia Locală Ploieşti, un echipaj al Poliţiei Locale aflat în zonă a observat cum o femeie discută pe un ton ridicat cu o elevă, pe o agresează fizic, împingând-o în gardul verde de la marginea trotuarului.

În momentrul în care poliţiştii locali au intervenit pentru a aplana conflictul, un bărbat aflat în apropiere a luat apărarea fetei. La scurt timp, cei doi au fugit din zonă.

În urma discuţiilor cu tânăra, poliţiştii locali au aflat că aceasta are 17 ani, este elevă la Liceul ”Victor Slăvescu”şi că cei doi sunt părinţii altei eleve cu care fata avusese anterior un conflict.

Poliţiştii locali au condus-o pe tânără la cea mai apropiată secţie de poliţie pentru a depune plângere împotriva celor care au agresat-o.