Andrei Volosevici a reuşit falimentarea Municipiului Ploieşti! Veolia Energie Prahova solicită compensaţii în valoare de 264.174.744 lei! Iar ca o facilitate propune reeşalonarea datoriei pe o perioadă de 12 luni, municipalitatea urmând a plăti suma de 22.014.652 lei lunar! Adică: JUMĂTATE DIN BUGETUL ANUAL AL PLOIEŞTIULUI!

Cu alte cuvinte, primarul liberal Andrei Volosevici a minţit din nou, când a asigurat că nu există nicio problemă legată de Veolia. 

Documentul publicat în exclusivitate de Jurnalul Prahovean demonstrează că Municipiul Ploieşti va suporta inclusiv costurile legate de concedierea anticipată a angajaţilor Veolia, dar şi indemnizaţiile acordate de fostul operator de termie pentru concediile de odihnă neefectuate de angajaţii societăţii comerciale. Documentul este însoţit de tabele cu salariile angajaţilor Veolia, dar şi de alte dovezi ale sumelor solicitate municipalităţii

Suntem curioşi ce explicaţie va oferi primarul Andrei Volosevici şi cum va reuşi Primăria Municipiului Ploieşti să acopere această sumă uriaşă.

Vom reveni cu amănunte.