O femeie în vârstă de 40 de ani a decedat într-un accident rutier produs în localitatea prahoveană Ceraşu. Femeia era pieton şi a fost lovită de o maşină care a pierdut controlul asupra direcţiei de mers, probabil din cauza vitezei. Alte două persoane au fost rănite, fiind transportate la Spitalul Judeţean de Urgenţă Ploieşti.

Conform IJP Prahova, evenimentul rutiere au avut loc pe DJ 230, la limita dintre comunele Cerasu şi Drajna, un singur autoturism fiind implicat.

Din primele verificări, poliţiştii au stabilit că un conducător auto în vârsta de 19 ani, care se deplasa la volanul unui autoturism, din direcţia Ceraşu către Drajna, posibil pe fondul neadaptării vitezei la condiţiile de drum, ar fi pierdut controlul asupra direcţiei de mers, acroşând un pieton care se deplasa pe marginea părţii carosabile şi ulterior intrând în coliziune cu un stâlp de energie electrică.

Potrivit IJP Prahova, femeia pieton a fost găsită în stare gravă, fiind preluată de echipajul SMURD - Terapie Intensivă. În timpul transportului, pacienta de 40 de ani a intrat în stop cardio-respirator şi a fost rescucitată, însă fără succes şi a fost pronunţat decesul.

Celelalte două victime ale accidentului sunt o adolescentă în vârstă de 14 ani şi o femeie de 41 de ani, pasagere în autoturism.

Poliţiştii au stabilit că şoferul nu se afla sub influenţa băuturilor alcoolice.