Telenovela aşa zisei demolări a blocului 7 etaje, idee aruncată în spaţiul public de primarul liberal Andrei Volosevici, continuă. 

De această dată, la aproximativ o lună de la propunerea lui Andrei Volosevici, proprietarii apartamentelor din blocul propus spre demolare reacţionează. Ei au trimis o scrisoare Consiliului Local Ploieşti, solicitându-le aleşilor locali să facă dreptate.

Oamenii spun că nu sunt de acord cu iniţiativa primarului şi anexează documentului 4 pagini cu semnăturilor locatarilor tuturor celor patru scări ale blocului 7 etaje. 

"Ne exprimăm regretul că s-a putut gândi la o asemenea iniţiativă fără a ne cere punctul de vedere, în condiţiile în care noi locuim în bloc de zeci de ani şi peste 25% dintre proprietari sunt în vârstă.", scriu locatarii.

Oamenii îi informează pe consilieri şi despre faptul că subsolul blocului a fost proiectat şi executat ca şi adăpost antiaerian. Ei fac apel către consilierii locali să îl convingă pe primarul Andrei Volosevici să renunţe la proiectul fantezist şi susţin că ideea lansată de edil le-a adus foarte multe prejudicii, înclusiv materiale.