Primarul Andrei Volosevici nu suportă iniţiativa consilierilor locali, comportându-se ca un vătaf pe plantaţie. Edilul consideră că este singurul care poate avea un punct de vedere pe subiectul Petrolul. 

S-a văzut acest lucru la întâlnirea de vineri de la Primăria Ploieşti, Volosevici având un schimb dur de replici cu Alexandru Ştefan, reprezentantul Prahova în Acţiune.

Primarul a întârziat aproximativ o jumătate de oră la întâlnirea despre viitorul Petrolului, întâlnire convocată chiar de el. A intrat în miezul dezbaterilor şi a fost deranjat de faptul că reprezentantul Prahova în Acţiune a anunţat că va iniţia proiectul prin care mărcile pot fi scoase la licitaţie separat, la fel cum s-a întâmplat şi în anul 2016.

Surse din anturajul edilului ne-au informat că după întâlnirea oficială, primarul Volosevici l-a atacat verbal, într-un stil golănesc pe consilierul local. 

Confruntarea ne-a fost confirmată de către Alexandru Ştefan, care extrem de elegant ne-a spus doar că: “A fost o discuţie între bărbaţi, o discuţie privată cu domnul primar. Opiniile au fost aprinse, dar în naivitatea mea politică, sunt convins că domnul Volosevici va considera ideea de a scoate la licitaţie doar o singură marcă, aşa cum cer suporterii, o oportunitate. Până la urmă este vorba şi despre o afacere, pentru că un procent din vânzările echipei de fotbal intră în bugetul local”

Se pare că primarul Andrei Volosevici a avut o zi proastă, pentru că nu doar cu reprezentantul Prahova în Acţiune a avut divergenţe. Surse apropiate ACS Petrolul 52 susţin că edilul i-a sunat pe mai mulţi reprezentanţi ai echipei certându-i că nu vin la întâlnirea de la Primărie. Doar că, ceea ce a omis edilul liberal să spună este că pe adresa clubului nu a fost trimisă nicio invitaţie oficială din partea Primăriei Ploieşti sau a primarului Volosevici....