Publicaţia noastră anunţa încă de săptămâna trecută că Regulamentul de trap adoptat de Consiliul Local Ploieşti în luna martie a fost suspendat printr-o decizie a instanţei prahovene.

Regulamentul a fost adoptat cu voturile consilierilor PNL-USR PLUS, iar prin hotărârea instanţei cursele au fost suspendate. Regulamentul a fost atacat de către reprezentanţii Asociaţiei Calului de Trap. 

A trecut o săptămâna până când reprezentanţii CSM Ploieşti şi cei ai Primăriei au găsit timpul necesar pentru a-i anunţa pe ploieşteni că activitatea pe Hipodrom este suspendată până la lămurirea litigiului juridic. Adică, salariaţii de la Hipodrom vor încasa salariile degeaba, ca şi juriştii de la CSM Ploieşti şi cei ai Primăriei. Nu de alta, dar Regulamentul pus pe masa consilierilor locali aveau rapoartele de specialitate semnate atât de juriştii Clubului Sportiv Municipal, cât şi de cei ai Primăriei. 

Avem o singură întrebare: cine va fi sancţionat, spre exemplu, pentru că nu a fost reînnoită marca Derbyul de Trap al României, iar această cursă a fost organizată în acest an pe...Hipodromul din Mangalia? 

Din păcate, CSM Ploieşti a ajuns o simplă afacere de famiglie! Angajări ilegale, bani aruncaţi pe lucruri nefolositoare şi multe alte modalităţi de irosire a banului public. Urmăriţi anchetele noastre! Veţi afla multe dezvăluiri despre sifonarea banului public prin CSM Ploieşti! 

DNA e pe recepţie??