Incredibil! Primarul Adrian Dobre l-a demis, astăzi, pe Cristian Nica, directorul CSM Ploieşti, acuzându-l pe acesta de inacţiune în cazul Dohotaru. Primarul Dobre a ignorat informaţia că directorul Cristian Nica a informat Comitetul de Coordonare pe data de 2 septembrie, atunci când nu exista nicio plângere scrisă împotriva asistentului medical şi că membrii Comitetului au luat decizia de înlăturare a lui Dohotaru.

Mai mult, Cristian Nica a refuzat să îi mai prelungească contractul asistentului medical şi a sesizat Poliţia în legătură cu acest caz.

Măsura edilului liberal vine după o presupusă cercetare disciplinară a acestuia, cercetare care nu a întrunit toate elementele legale şi a fost în contradicţie cu toate normele legale privind contractul de management al directorului CSM Ploieşti. 
Spre exemplu, viceprimarul Cristian Ganea a fost invitat sa fie audiat la Comisia de Disciplina in cazul Nica pe data de 15.10, dar a primit invitaţia pe data de...16.10. In plus, primarul Dobre nu poate nega ca nu a ştiut de cazul Dohotaru fiind informat de problema chiar de către viceprimarul Ganea cu mult înainte ca presa sa scrie despre asistentul medical. 

 

Vom reveni cu amănunte