Situaţie incredibilă la Primăria Ploieşti. Deşi există un studiu pentru modernizarea pasajului pietonal de la Galeriile Comerciale, finalizat în 2013, Primăria scoate la licitaţie acelaşi studiu. În 2013, documentaţia a costat aproximativ un milion de lei! 

Modernizarea zonei centrale este o promisiune foarte veche. În 2013, documentaţia a fost finalizată, iar lucrările erau estimate să coste aproximativ 250.000 de euro. Acum, municipalitatea este dispusă să ofere pentru un nou proiect tehnic aproximativ 10.000 de euro, scrie observatorulph.ro 

În 2013, SGU Ploieşti realiza documentaţia de avizare a lucrărilor de intervenţii (DALI) şi indicatorii tehnico-economici pentru amenajarea pasajului pietonal din zona Galeriilor Comerciale. Mai mult, documentaţia respectivă a fost aprobată de Consiliul Local Ploieşti şi ar fi trebuit pusă în practică. Dar în opt ani nu s-au găsit fondurile necesare realizării acestui proiect.

Acum, municipalitatea scoate din nou la licitaţie acest proiect, aruncând banii din 2013 la gunoi. Că doar asa funcţionează lucrurile la Primăria Ploieşti! 

Întrebarea este doar cine va suporta pierderea studiului realizat în anul 2013 şi cum vor justifica reprezentanţii municipalităţii noi bani investiţi într-un proiect deja existent.