În ultimele 24 de ore, la nivelul Judeţului Prahova, poliţiştii din cadrul Serviciului Rutier au acţionat pentru prevenirea şi combaterea principalelor cauze generatoare de accidente rutiere greve, pe DN 72 pe raza localităţilor Stoeneşti şi Brătăşanca, în atenţia poliţiştilor, fiind viteza excesivă.

 

Totodată, pe raza municipului Câmpina, poliţiştii rutieri au acţionat pentru prevenirea şi combaterea indisciplinei pietonilor, abaterile bicicliştilor cât şi pentru neacordarea priorităţii de trecere pietonilor şi vehiculelor care au acest drept.

 

În cadrul acţiunilor au fost aplicate 63 de sancţiuni contravenţionale în valoare de 17.257 de lei, dintre care 24 au fost aplicate pentru nerespectarea regimului legal de viteză.

 

Aceste acţiuni vor continua şi în zilele următoare, pentru menţinerea unui climat de siguranţă rutieră pe drumurile publice din judeţ.  Le reamintim participanţilor la trafic să adopte o conduită preventivă, să respecte regimul legal de viteză, să nu depăşească coloana de autovehicule, să nu oprească sau să staţioneze în locuri unde ar putea împiedica desfăşurarea normală a traficului rutier şi să fie atenţi la semnalele poliţiştilor rutieri.

 

CONDUCEŢI PRUDENT! VIAŢA ARE PRIORITATE!