Accident cumplit pe DN1, în localitatea prahoveană Nistoreşti. Cinci bărbaţi au decedat în urma impactului frontal dintre două autoturisme. Toţi cei cinci bărbaţi decedaţi sunt foarte tineri. Aceştia aveau: 18, 20, 21, 31 şi respectiv 43 de ani! O femeie în vârstă de 35 de ani, pasageră în cel de al doilea autoturism implicat în accident, a fost transportată cu elicopterul SMURD la un spital din Bucureşti. Şoferul celui de al doilea autorurism, în vârstă de 35 de ani, a fost transportat la Unitatea Primiri Urgenţe a Spitalului Judeţean de Urgenţă Ploieşti.

Poliţia Prahova a anunţat că pe DN1, km 103+900 Nistoresti, pe sensul de mers Braşov către Ploiesti s-a produs un accident rutier.  Implicaţi un conducător auto în vârstă de 21 de ani şi un conducător auto în vârstă de 34 de ani.

În urma accidentului a rezultat decesul conducătorului auto în vârstă de 21 de ani şi a celor 4 pasageri din maşina acestuia. O pasageră din maşina bărbatului în vârstă de 34 de ani a fost transportată la spital pentru îngrijiri medicale.

Totodată a fost acroşat un alt autoturism care circula regulamentar, fără a înregistra victime. Conducătorul auto în vârstă de 34 de ani testat alcoolscop, rezultat negativ.