Cadravul unui bătrân, dat dispărut din luna decembrie, a fost găsit pe malui râului Cricovul Sărat. Poliţiştii prahoveni au fost sesizaţi despre faptul că pe malul drept al râului Cricovului Sărat, într-o zonă cu vegetaţie uscată, se află cadavrul unei persoane. În urma activităţilor desfăşurate de echipa de cercetare, s-a stabilit că este vorba de un bărbat în vârstă de 72 de ani, care ar fi plecat voluntar de la domiciliu în cursul lunii decembrie 2020.

Trupul neînsufleţit a fost transportat la SML Prahova pentru efectuarea necropsiei. Din primele informaţii, potrivit IPJ Prahova, nu există urme vizibile de violenţă.

Pentru depistarea persoanei a cărei plecare voluntară a fost sesizată la data de 17 decembrie 2020, poliţiştii de investigaţii criminale din cadrul Inspectoratului de Poliţie Prahova au desfăşurat o serie de activităţi specifice încă din momentul înregistrării sesizării, inclusiv prin utilizarea unui câine de urmă. În cauză, a fost întocmit un dosar penal sub aspectul infracţiunii de ucidere din culpă.