Traficul a fost îngreunat, luni, pe DN1, la Sinaia, în condiţiile în care carosabilul a fost inundat şi acoperit cu aluviuni pe o suprafaţă de câteva zeci de metri pătraţi.

Potrivit purtatorului de cuvânt al ISU Prahova, Raluca Vasiloae, pompierii  au intervinit pe DN 1 la Sinaia, în zona Cumpatu, pentru degajarea carosabilului care era acoperit cu apă şi aluviuni pe o suprafaţă de 30 de metri pătraţi.

Traficul in zona s-a desfăşurat cu dificultate din cauza precipitaţiilor abundente şi a materialelor de pe carosabil, autorităţile estimând ca adâncimea stratului de apă şi aluviuni care au acoperit şoseaua era de aproximativ 30 de centimetri

Mai mult, un autoturism în care se afla şi un copil a ramas blocat luni dupa-amiaza pe DN 1, tot la Sinaia, în zona gării.

 Raluca Vasiloae, purtătorului de cuvânt al ISU Prahova, a declarat că o maşină care se afla pe DN1 in zona gării din Sinaia a rămas blocată din cauza apei de pe carosabil, care măsura 30-40 de centimetri, pompierii fiind solicitati să intervină pentru degajarea carosabilului. 

Conform sursei citate, la faţa locului s-a intervinit cu o autospecială şi cu o motopompă pentru evacuarea apei astfel incât traficul să se desfăşoare in conditii normale iar autoturismul in cauza a fost deblocat..