Pârtiile din Sinaia au fost închise. Pentru decizie ar fi contat atât vremea rea cât şi faptul că aglomeraţia era prea mare.

Jandarmii din Sinaia au dat amenzi de 3.000 de lei turiştilor care voiau să urce pe pârtie, dar nu purtau măşti. De altfel, a fost înghesuială în staţiuni şi azi începe o nouă zi de distracţie. Primarul din Sinaia avertiza, încă de sâmbătă, că se poate ajunge la închiderea pârtiilor dacă nu se va rezolvba problema aglomeraţiei din aceste zile.

Duminică, pârtiile din Sinaia vor rămâne închise. Decizia ar fi fost luată în principal din cauza condiţiilor meteo, dar din cauza aglomeraţiei.

"Vânt peste limita de funcţionare a instalaţiilor, cu depunere constantă de chiciură. Gondola Carp, Telescaunul Soarelui şi Teleschi Valea Soarelui nu vor mai porni azi.", au anunţat reprezentanţii Gondolei Sinaia

Sâmbătă, turiştii au stat ore în şir la coada pentru telegondolă. Pentru că vremea este frumoasă, mulţi au vrut să profite şi au urcat la cota 1.400 sau 2.000 unde pot schia sau se pot da cu sania.