Nu e linişte în Primăria Ploieşti şi nici nu există cale de împăcare între primarul Adrian Dobre şi Nicoleta Crăciunoiu, directorul Direcţiei Economice.

După ce edilul a informat-o pe Crăciunoiu că va fi mutată în funcţia de director al Direcţiei Patrimoniu, aceasta a refuzat să primească decizia scrisă a primarului solicitând să îi fie trimisă prin Registratură.

Doar că cearta cu primarul Dobre, nu i-a făcut bine Nicoletei Crăciunoiu, aceasta suferind un puseu de tensiune. Medicii i-au recomandat linişte şi repaos, în caz contrar informând-o că o vor interna în spital.

În această dimineaţă, Nicoleta Crăciunoiu a transmis colegilor un mesaj pe unul din grupurile de whatsapp din Primăria Ploieşti:

"Bună ziua. Începând de azi sunt în concediu medical din cauza hărţuirii morale şi ameninţărilor la care am fost şi sunt supusa  în mod constant la locul de munca. Despre  abuzurile din instituţie consider  ca s-a stiut si nimeni nu a luat nicio măsură. Nu este normal ca la fiecare refuz de plata, refuz de CFPP sau raport de specialitate negativ, eu şi salariaţii din cadrul direcţiei sa fim  supuşi presiunilor,  jigniţi,  ameninţaţi,  cercetaţi disciplinar, sancţionaţi,  etc.  Mă refer la o parte din salariaţi,  nu la toţi,  deoarece unii fac parte din categoria '' protejaţi'' mutaţi în cadrul direcţiei,  avansaţi,  fără a avea experienţă profesionala necesara, respectiv fără a lucra nicio zi în domeniul contabilitate. Nicoleta Crăciunoiu."

Război pentru o...blondă?

Dar cum nu iese fum fără foc şi întotdeauna nu apare un scandal fără un motiv, am aflat şi cine este presupusa înlocuitoare pregătită să îi ia locul Nicoletei Crăciunoiu.

Se pare că ar fi vorba despre o blondă, prietenă apropiată cu Dana Croitoru, directorul Direcţiei Relaţii Internaţionale. Elena Gheorghe este numele viitoarei şefe de la Direcţia Economică, iar experienţa ei în administraţie este legată de primăriile de la Boldeşti Scăieni, Lipăneşti şi Blejoi. Doamna fostă şefă le-ar fi spus colegilor din Primăria Ploieşti, în urmă cu o lună când a venit prin transfer de la Blejoi, că nu are niciun fel de experienţă pentru ceea ce e de lucru aici. Apoi a reclamat că nu i se dă de lucru şi de aici...scandalul!
 

Vom reveni cu amănunte