În perioada 05 - 07 august a.c., jandarmii din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judetean Prahova, vor participa la misiunea de asigurare a ordinii şi siguranţei publice în comuna Ceraşu, jud. Prahova, în contextul manifestării comemorative intitulate „ Columnă Pentru Nemurire ”, la cimitirul Eroilor,  punctul  " Tabla Buţii ”  ridicat în memoria ostaşilor români cazuţi pentru apărarea patriei în luptele cu trupele germane .

Jandarmii prahoveni vor asigura ordinea publică pe traseele de deplasare către locul manifestării şi vor menţine ordinea publică pe întreaga perioadă de desfăşurare a  evenimentului.

Jandarmeria Prahova , Poliţia şi I.S.U. Prahova  adresează rugămintea tuturor participanţilor la această activitate să respecte măsurile de ordine, atît pe traseele de afluire / defluire, cît şi la locul de desfăşurare a evenimentului, dar mai ales ordinea, curăţenia şi focul deschis la locurile de campare.

La eveniment vor participa oficiali ai instituţiilor statului, europarlamentari, personalităţi din medii diferite de activitate, precum şi un număr important de persoane (aproximativ 3500).