Mircea Cosma, preşedintele CJ Prahova, a ajuns, din nou în faţa judecătorilor de la ICCJ. Instanţa judecă astăzi recursul procurorilor DNA la decizia judecătorilor prin care Cosma este judecat în stare de libertate sub control judiciar.

Vă reamintim că Mircea şi Vlad Cosma sunt acuzaţi de procurorii DNA de trafic de influenţă şi luare de mită. Procurorii îi acuză pe cei doi social democraţi că au cerut şi au primit peste 4,4 milioane de lei de la reprezentanţii unor societăţi comerciale, denunţători în cauză.

Deputatul Vlad Cosma a scăpat de cercetarea în stare de arest preventiv. Colegii săi din Camera Deputaţilor au făcut "scut" în jurul tânărului parlamentar prahovean şi nu au aprobat ridicare imunităţii parlamentare aşa cum solictase DNA şi Ministerul Justiţiei.

Vom reveni cu amănunte.

că ar fi cerut şi primit peste 4,4 milioane de lei de la reprezentanţii unor societăţi comerciale, denunţători în cauză. - See more at: http://www.jurnalulph.ro/politica/6381-deputatii-juristi-au-respins-cererea-dna-de-ridicare-a-imunitatii-lui-vlad-cosma.html#sthash.pJHgwQFP.dpuf