Coronavirusul mai închide o primărie din judeţul Prahova. După Poiana Câmpina şi Brazi, şi primăria comunei Puchenii Mari a anunţat că îşi suspendă activitatea.

Patru funcţionari de la Puchenii Mari au fost infectaţi cu COVID-19, iar administraţia locală şi-a suspendat activitatea pentru o săptămână, mai exact până pe data de 6 august.

 

Suspendarea activităţii a fost anunţată pe pagina de Facebook a Primăriei Puchenii Mari.

”Dat fiind că 4 persoane din cadrul Primăriei Puchenii Mari au fost depistate pozitiv cu , pentru protejarea contribuabililor, am hotărât să sistăm activitatea până pe 6 august 2020. Sperăm să ne reîntâlnim cu dumneavoastră după data de 6 august fără alte evenimente majore şi totodată dorim să le adresăm colegilor noştri urări de însănătoşire grabnică” au transmis oficialii Primăriei Puchenii Mari.

Aceştia precizează că cei interesaţi îi pot contacta pe funcţionarii instituţiei pe adresa de e-mail a Primăriei sau pe Facebook. Numărul de infectări cu în judeţul Prahova a crescut în ultimele zile, judeţul situându-se pe primele locuri în ceea ce priveşte numărul de cazuri nou diagnosticate.

Vineri, în Prahova au fost raportate 67 de noi cazuri de îmbolnăvire, iar de la începutul epidemiei, la nivelul judeţului Prahova, au fost confirmate ca infectate cu virusul SARS-CoV-2 un număr de 1.940 de persoane. Dintre acestea, 235 au fost declarate vindecate şi externate, iar 82 au decedat.