Viceprimarul Cristian Ganea este fără îndoială politicianul local care a vorbit cel mai mult, în ultimii patru ani, despre cartierul ploieştean Mitică Apostol.

După ani de muncă de lămurire, edilul a mai făcut un pas spre finalizarea proiectului său de suflet: modernizarea cartierului Mitică Apostol.

Astfel, aleşii locali au reuşit să aloce suma de aproximativ 10 milioane de lei pentru începerea asfaltărilor străzilor din cartierul ploieştean.

De altfel, tot viceprimarul Ganea a fost cel care a militat pentru depunerea unui proiect pentru a fi finanţat prin Fondul de Dezvoltare şi Investiţii. Proiectul privind asfaltările din Mitică Apostol, fusese declarat câştigător în luna octombrie a anului 2019, având alocată suma de 39 de milioane de lei. Din păcate, Guvernul Orban a sistat finanţările prin FDI şi PNDL, iar mii de autorităţi locale din România s-au trezit cu proiectele rămase pe butuci.

Acum Primăria Ploieşti trebuie să găsească fonduri pentru continuarea proiectului, pentru a le putea asigura şi ploieştenilor din acest cartier aceleaşi condiţii ca celor care locuiesc în centrul oraşului.

Vă reamintim, că tot viceprimarul Ganea a solicitat ca Apa Nova să demareze în acest an şi proiectul privind racordarea cartierului Mitică Apostol la canalizarea Ploieştiului.