Circulaţia pe podul de la ieşirea din Ploieşti spre Târgovişte, pe DN72 este închisă total până pe 30 mai din cauza unor lucrări de reparaţii.

 

Podul este închis timp de zece zile, iar traficul va fi deviat pe podul din zona Gării de Vest.

 

“Primăria Municipiului Ploieşti, prin Direcţia Tehnic-Investiţii, va executa, în perioada 20-30 mai 2020, lucrări de întreţinere/reparaţii, inclusiv rosturi de dilataţie, la pasajul de pe strada Gheorghe Grigore Cantacuzino, la ieşirea din Ploieşti spre Târgovişte – DN72. Astfel, municipalitatea informează cetăţenii că, pe întreaga perioadă a lucrărilor, se vor institui restricţii de circulaţie (închidere), putând fi folosite următoarele rute ocolitoare:

 

– pentru relaţia Ploieşti – Târgovişte, ieşirea din Ploieşti se va face pe Şoseaua Vestului, dreapta pe strada Mărăşeşti care intersectează DN1 la km 61+475 dreapta şi spre Braşov până la km 63+675 dreapta, se coboară breteaua pasajului, se intră în strada Gh. Grigore Cantacuzino şi stânga spre Târgovişte;

– Pentru relaţia Târgovişte – Ploieşti DN1 km 61+475 se va accesa breteaua pasajului suprateran de pe DN1 km 63+675, se va vira la stânga spre Ploieşti”, a anunţat Primăria Ploieşti

 

“Facem precizarea că pentru restricţiile de trafic menţionate s-a întocmit Managementul de Trafic care a fost avizat de Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere S.A. şi de Biroul Poliţiei Rutiere a Municipiului Ploieşti. Municipalitatea îşi cere scuze pentru disconfortul creat şi le mulţumeşte cetăţenilor pentru înţelegere”, se mai arată în comunicat.