Bărbatul dispărut de acasă, din Buşteni, încă din data de 17 ianuarie, a fost găsit decedat în zona Valea Babei, la graniţa dintre Sinaia şi Buşteni.

 

Bărbatul, în vârstă de 46 de ani, a fost căutat, în toată această perioadă de salvamontişti.Conform IJP Prahova, acesta ar fi plecat în mod voluntar în data de 17 ianuarie a.c. în jurul orelor 12:30, iar în jurul orelor 14.00 ar fi contactat ultima dată familia, telefonic, fără a se reuşi comunicarea cu el ulterior.

 

Echipa Salvamont Prahova – formaţia salvamont Sinaia a făcut descoperirea macabră. Bărbatul a fost găsit decedat în zona Valea Babei, la o săritoare.

 

La operaţiunea de recuperare a trupului neînsufleţit vor interveni salvatori montani din echipele Salvamont Sinaia, Buşteni şi Prahova.

 

„Zona este foarte accidentata, recuperarea este evaluata ca foarte dificila, timpul necesar recuperării şi transportul victimei este estimat ca îndelung, astfel ca a fost luata decizia ca acţiunea salvamontiştilor pentru recuperarea victimei sa fie demarata miercuri dimineaţă”, a precizat Salvamont România pe pagina de Facebook.