Ansamblul „Calabreaza” intră astăzi în competiţie cu cele mai bune grupuri folclorice din Moldova, Ardeal şi Ţara Românească, în „Duelul Ansamblurilor” de la PRO TV, organizat de Cătălin Măruţă. Începând cu ora 15:00, dansatorii brezeni au nevoie de votul prahovenilor pentru a câştiga competiţia directă cu Ansamblul Soleştenii din Vaslui.

Îţi poţi susţine favoriţii votând online pe site-ul emisiunii sau prin SMS la numărul 1266 (0.24€, inclusiv TVA), în intervalul START/STOP vot semnalat de Cătălin Măruţă. Cuvântul magic care trebuie transmis prin SMS este PRAHOVA.

Ansambul „Calabreaza” a intrat în prestigioasa competiţie alături de alte 23 de ansambluri folclorice, alese „pe sprânceană”. Din cele 24 de ansambluri, în etapa următoare vor ajunge în urma voturilor publicului 12, urmând ca în semifinală să rămână doar 6.

În marea finală din 19 februarie se vor duela, pe ritmuri româneşti, sub privirile unei ţări întregi, cele mai votate trei ansambluri, iar cel care va obţine cele mai multe voturi din partea telespectatorilor va câştiga titlul suprem.

Trimiteţi PRAHOVA la 1266! SMS-ul se poate repeta de la acelaşi număr de telefon de mai multe ori pe parcursul emisiunii!

Ansamblul „CALABREAZA” are în componenţă doi coregrafi (maestrul Nicolae Chiriţă şi Roxana Paraschiv), un corepetitor (Nicolae Cazan), 30 de dansatori, 4 solişti vocali (Andrada Negoescu, Teodora Gâlcă,Ştefania Ciupală, Nicolae Cazan) şi 4 solişti instrumentişti (fraţii Sergiu şi Silviu Ghioarcă,Constantin Gătejoiuşi AdrianPopa).