Poliţiştii ploieşteni au anunţat că fac patru percheziţii, joi dimineaţă, într-un dosar privind infracţiuni cu violenţă. Persoana vizată este un tânăr de 22 de ani bănuit că, înainte de Crăciun, l-a fi atacat şi tâlhărit pe taximetristul în a cărui maşină se urcase.

 

Acelaşi individ este bănuit şi că, în noaptea de marţi spre miercuri, a înjunghiat un tânăr de 19 ani, într-o sală de jocuri din municipiu.

 

“Din cercetări a rezultat faptul că, în noaptea de 23/24 decembrie 2019, un bărbat de 61 de ani, care transporta un client, cu un autoturism în regim taxi, pe raza municipiului Ploieşti, ar fi fost deposedat, prin acte de violenţă, de un telefon mobil. De asemenea, acesta din urmă este bănuit că în noaptea de 7/8 ianuarie 2020, într-o sală de jocuri din zona de sud a municipiului, l-ar fi lovit cu un obiect tăietor-înţepător pe un  tânăr de 19 ani”, a informat IJP Prahova.

 

“Poliţiştii de investigaţii criminale din cadrul Poliţiei Municipiului Ploieşti efectuează 4 percheziţii la locuinţele unui bărbat în vârstă de 22 de ani, bănuit de comiterea infracţiunilor de tâlhărie calificată, port sau folosirea fără drept de obiecte periculoase şi loviri sau alte violenţe.

 

Din cercetări a rezultat faptul că, în noaptea de 23/24 decembrie 2019, un bărbat de 61 de ani, care transporta un client, cu un autoturism în regim taxi, pe raza municipiului Ploieşti, ar fi fost deposedat, prin acte de violenţă, de un telefon mobil.

 

De asemenea, acesta este bănuit că în noaptea de 7/8 ianuarie 2020, într-o sală de jocuri din zona de sud a municipiului, l-ar fi lovit cu un obiect tăietor-înţepător pe un  tânăr de 19 ani. ”

 

Cercetările continuă pentru stabilirea întregii activităţi infracţionale.