Primăria Ploieşti, prin Directia Tehnic Investiţii, informează că a fost închisă circulaţia auto pe strada Cuza Vodă. Măsura  a  fost  luată  pentru  buna  desfăşurare  a  lucrărilor  de  investiţii  pentru construcţia parcării supraetajate ddin spatele Casei de Cultură a Sindicatelor. Parcarea va avea regim de înălţime D+P+6E.

Constructorul a început de acum două săptămâni lucrările la parcarea supraetajată din spatele Casei de Cultură a Sindicatelor. Pe plăcuţa informativă din faţa şantierului este specificat că lucrările ar fi trebuit să înceapă în luna iunie 2014 şi să dureze 10 luni. Lucrarea se află în acest moment la stadiul de turnare a fundaţiei.

Potrivit proiectului, parcarea va avea un regim de înălţime D+P+6E şi va fi amenajată pe o suprafaţă de 1.515 mp. La final, construcţia va dispune de 272 de locuri de parcare şi va deservi şi viitorul spital de pediatrie. Lucrările de construire a parcării de pe strada Cuza Vodă se vor desfăşura pe o perioadă de 10 luni. Valoarea lucrărilor se ridică  la 8.619.770 lei fără TVA (1,9 milioane euro).