Nici completul Curţii de Apel Ploieşti nu a fost de acord cu solicitarea procurorilor ca Răzvan Alexe să fie judecat în arest preventiv.

Astfel, Curtea Apel a respins recursul Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Ploieşti, iar Alexe va rămâne liber, cu interdicţia de a părăsi ţara. De data aceasta, interlopul este obligat să plătească 100 de lei cheltuieli de judecată.

Răzvan Alexe este considerat unul dintre cei mai abili interlopi din Prahova. Apropiat de mediul politic, presupusa activitate infracţională a lui Alexe este deocamdată doar un fel de legendă. Procurorii nu au reuşit să demonstreze prea multe infracţiuni, până acum când s-a probat implicarea lui într-un caz amplu de evaziune fiscală, în care deja au fost arestate şase persoane, printre care şi Marcel Păvăleanu, fost consilier guvernamental.

În lumea afacerilor ploieştene se spune că Alexe are cotă parte din orice lucrare pe bani publici realizată. Surse apropiate lui Răzvan Alexe ne-au povestit că acesta este plecat în Mexic şi că s-ar putea întoarce abia după finalizarea procesului.

Menţionăm că Mexicul este printre puţinele state din lume care nu are semnat niciun acord de extrădare. În plus aici nu există niciun control fiscal din partea statului.