Scandal în Consiliul Local Ploieşti pe tema achiziţionării bazei sportive de la Lukoil.

Liberalii au evitat achiziţionarea bazei sportive absolut necesară pentru antrenamentele sportivilor de la CSM Ploieşti prin...părăsirea sălii. Rând pe rând, consilierii locali PNL au ieşit din sală, iar la momentul votului nu mai exista cvorumul necesar pentru supunerea la vot a proiectului.

Asta după ce, Gheorghe Sârbu, Gheorghe Popa şi primarul Adrian Dobre explicaseră cât de poluată e zona, dar că dacă ruşii de la Lukoil ar dona baza Primăriei Ploieşti ar fi ok. Cu alte cuvinte, dacă terenul ar fi cumpărat zona e poluată, dar dacă este primit gratuit dispare orice problemă!

Interesant punct de vedere al celor de la PNL, care s-au prefăcut că nu înţeleg nevoia de baze de antrenament pentru copiii ploieştenilor care practică sportul la Clubul Sportiv Municipal.

Aleşii PNL s-au făcut că nu aud faptul că pentru un singur meci de fotbal, echipele de juniori ale CSM plătesc suma de 1000 de lei sau că părinţii închiriază din fonduri proprii unele terenuri pe care să se poată antrena micuţii fotbalişti! (şi asta deşi este interzis prin regulamentul CSM, iar spre exemplu a fost nevoie de închirierea terenurilor chiar în...Parcul Muncipal Vest!!!)

Ciudată poziţia unor aleşi locali care bat cu pumnul în masă că trebuie construite grădiniţele de lux la preţul de 3 milioane de euro bucata, dar refuză să cumpere 2 hectare de teren pe care există o bază sportivă contra sumei de 150.000 de euro!

Atenţie, preţul este doar pentru municipalitate, compania petrolieră încercând deja să vândă baza sportivă conform anunţurilor de pe siteurile imobialiare la preţul de 260.000 de euro plus TVA!