Un anunţ disperat al unor părinţi tineri cutremură reţelele de socializare, îmbâcsite în această perioadă de tot felul de acţiuni de campanie electorală.

Delia, o fetiţă de numai un an şi opt luni din Ploieşti,  a fost diagnosticată cu anemia Fanconi (cancer medular). Singura şansă a micuţei o reprezintă o intervenţie chirurgicală în străinătate, costurile fiind uriaşe. (aproximativ 85.000 de euro).  Transplantul de măduvă trebuie făcut urgent, iar costurile depăşesc posibilităţile financiare ale părinţilor. Tatăl Deliei este poliţist, angajat al IJP Prahova, iar părinţii îşi construiesc o căsuţă în Târgşoru Vechi

Mobilizarea de pe Facebook este impresionantă, dar orice leu contează pentru salvarea vieţii unui copil nevinovat.

"Vă cer ajutorul fiindcă este o situaţie disperată pentru noi. Ea este Delia, un îngeraş de copil la 1 an şi 8 luni. Este fetiţa prietenilor noştri Alexandra Preda şi  Preda Cosmin.

Părinţii ei sunt terminaţi.

Recent, a fost diagnosticată cu anemia fanconi (cancer medular). Din păcate costurile analizelor şi transplantului medular sunt enorm de mari. Trebuie urgent făcut transplant medular.

Din puţinul vostru facem un miracol ajutând!

Ajutaţi un mic îngeraş să trăiască şi să se bucure de viaţă.

Dacă nu puteţi ajuta financiar, vă rog din inimă să distribuiţi sau să daţi zvon mai departe....

O să ataşez conturile bancare ale părinţilor.

Vă mulţumesc din suflet...

Haideţi sa ne unim şi să ajutam un îngeraş să zâmbească...!!!!

PREDA ELENA ALEXANDRA

RO59 RNCB 0841 1246 7582 0001

RNCBROBU

Preda Cosmin Iulian

IBAN: RO51 RNCB 0780 0918 9671 0001"

este numai unul dintre mesajele distribuite pe reţelele de socializare, pentru a veni în sprijinul Deliei Preda.

Prietenii fetiţei au înfiinţat un grup pe Facebook: Impreuna pentru Delia şi organizeată o licitaţie online cu mai multe obiecte donate de oamenii impresionaţi de povestea copilului.

 

Acte justificative pot fi solicitate mamei, Alexandra Preda, pe care o puteţi contacta prin intermediul paginii sale de Facebook.