După 4 ani de urmărire penală, Adrian Iacob (în imagine), directorul Penitenciarului Focşani, este exonerat de acuzaţiile de corupţie după ce-a fost reţinut, plimbat cu mascaţi şi pus la dispoziţie într-un dosar extrem de cusut cu aţă albă care nici măcar n-a ajuns în instanţă.

 

Adrian Iacob, directorul Penitenciarului Focsani, a fost exonerat după 4 ani

 

Luat cu mascaţi şi televiziuni, băgat în dubă şi lăsat de ANP în voia sorţii. S-a întâmplat cu Adrian Iacob, directorul Penitenciarului Focşani. Se întâmpla în septembrie 2015, iar presa a relatat pe larg incidentul, urmare a comunicatului şi informaţiilor transmise pe surse si oficial de către poliţişti şi procurori.

 

După 4 ani, acum vreo 2 săptămâni, vine clasarea. Nici vorbă de fals intelectual, uz de fals, abuz în serviciu, constituire a unui grup infracţional organizat, fals în declaraţii, trafic de influenţă, luare de mită ori şantaj. Adrian Iacob, directorul Penitenciarului Focşani, este exonerat.

 

De data asta însă, linişte. Nici presa nu mai vuieşte, nici poliţiştii şi nici procurorii nu mai spun nimic, nici oficial şi nici pe surse. Doar ANP rămâne constant. Dacă n-a reacţionat atunci şi nu reacţionează de regulă în apărarea colegilor, după o anchetă proprie evident şi doar atunci când e cazul, nu reacţionează nici acum.

 

Sursa : stiripesurse.ro