Un tânăr din Ploieşti în vârstă de 17 ani s-a ales cu dosar penal după  ce luni seară a luat maşina prietenei sale pentru a face drifturi la Sala Sporturilor. Aventura lui a luat sfârşit  după ce la faţa locului a ajuns un echipaj  de jandarmi.

 

”În momentul intervenţiei, din autoturism au coborât doi tineri care au fugit în direcţia străzii Alecu Russo, fiind ulterior depistaţi pe strada Mărăşeşti.

 

În continuare, au fost efectuate verificări pentru stabilirea identităţii celor două persoane, stabilindu-se că la volan s-ar fi aflat un tânăr de 17 ani, din Ploieşti, care nu deţine permis de conducere pentru nicio categorie.

 

La faţa locului a fost solicitat un echipaj de poliţie, care i-a condus pe cei doi la sediul secţiei, în vederea continuării verificărilor”, se arată scris într-un comunicat emis de IJJ Prahova.

 

Poliţiştii au stabilit faptul că autoturismul îi aparţine unei tinere de 20 de ani din comuna Puchenii Mari, iubita conducătorului auto.

 

Pe numele tânărului a fost deschis un dosar penal pentru conducere fără permis iar faţă de concubina acestuia se fac cercetări pentru încredinţarea unui vehicul pentru care legea prevede obligativitatea deţinerii permisului de conducere.