Ministrul interimar de Interne, Mihai Fifor, a delegat noul purtător de cuvânt al MAI. Acesta este cel care a anunţat că STS i-a trimis pe poliţişti la „trei locaţii greşite”, inclusiv în munţii Apuseni, în cazul Caracal.

Georgian Drăgan, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului General al Poliţiei Române, a fost delegat să fie purtător de cuvânt al MAI, a anunţat ministrul interimar de Interne Mihai Fifor.

Inspectorul de poliţie Georgian Drăgan este cel care a anunţat că STS i-a trimis pe poliţişti la „trei locaţii greşite”, inclusiv în munţii Apuseni, în cazul Caracal.

„A fost un apel de la fata dispărută pe 24, ieri, cei de la STS ne-au transmis o arie în Munţii Apuseni şi trei locaţii greşite. Au mers cei de la IPJ Olt acolo şi nu au găsit nimic. Cei de la Dolj care se aflau în zonă s-au implicat cu ce aveau”.

STS a demontat ulterior această informaţie publicând hărţile de localizare ale apelurilor la 112. Acestea, deşi acopereau o arie foarte mare, de 9 kilometri pătraţi, se aflau în zona domiciliului lui Gheorghe Dincă şi în niciun caz nu se aflau în Munţii Apuseni.

Georgian Drăgan a fost purtătorul de cuvant al IJP Prahova.