Este alertă în Prahova după dispariţia unui copil de doi ani şi a mamei sale. Femeia în vârstă de 27 de ani a plecat duminică dimineaţă de acasă şi, de atunci, este de negăsit.

Femeia de 27 de ani şi fiul ei de doi ani au plecat, duminică dimineaţa, spre biserica dintr-o altă localitate şi nu s-au mai întors acasă. Poliţia a fost anunţată cu privire la dispariţia lor seara, la ora 22:30.

Potrivit Poliţiei Prahova, poliţiştii din Băicoi, au fost sesizaţi despre faptul că duminică dimineaţă, Arsene Ana Maria, în vârstă de 27 de ani, din comuna Cocorăştii Mislii, sat Ţipăreşti, ar fi plecat voluntar împreună cu fiul său de 2 ani către biserica Mălăieşti, iar până la acest moment nu s-a mai întors.

Ana Maria Arsene are 1,65 metri înălţime, aproximativ 50 de kilograme, constituţie atletică, ochii albaştri, părul blond, fără tatuaje, având ca particularitate în vorbire faptul că se bâlbâlie.

La momentul plecării, aceasta era îmbrăcată cu o bluză de trening bleumarin cu glugă, o fustă de culoare albă până la genunchi, adidaşi de culoare negru cu portocaliu, iar în spate avea un rucsac roşu.

De asemenea, aceasta ducea copilul într-un cărucior de culoare albastră, fiul acesteia fiind îmbrăcat cu o geacă de culoare bleu-marin, pantaloni lungi de culoare bleu-marin şi sandale verzi din material plastic.

Poliţiştii fac apel la persoanele care pot da detalii să informeze cea mai apropiată subunitate de poliţie sau să apeleze 112.