Veolia Energie Prahova a transmis, marナ」i, o informare privind  încheierea sezonului de încトネzire 2018 - 2019 începând cu data de 30 aprilie, întrucât au fost îndeplinite condiナ」iile legale pentru oprirea furnizトビii cトネdurii în sistem centralizat.

"În acest context, de la aceastト datト, toate echipamentele de producナ」ie ale Veolia Energie Prahova vor trece la schema de funcナ」ionare pentru perioada de varト, astfel încât sト permitト continuitatea alimentトビii cu apト caldト pentru toナ」i clienナ」ii din Ploieナ殳i. În perioada extrasezonului, Veolia Energie Prahova va derula lucrトビi de întreナ」inere, reparaナ」ii ナ殃 modernizare pentru echipamentele de producナ」ie, transport ナ殃 distribuナ」ie, în vederea creナ殳erii randamentului global ナ殃 a eficienナ」ei energetice a sistemului centralizat din Municipiul Ploieナ殳i.

Compania rトノâne la dispoziナ」ia clienナ」ilor sトナ prin Centrul de Apel non-stop apelabil la numerele 0244 408 888 ナ殃 0 800 800 255, gratuit în reナ」eaua Telekom. De asemenea, date alternative de contact rトノân: adresa de mail [email protected] sau Biroul Relaナ」ii Clienナ」i din str.Gheorghe Doja nr.154A", se aratト în comunicatul transmis, marナ」i dimineaナ」ト, de reprezentanナ」ii companiei.