Chiar dacă suntem în luna aprilie, la peste 2.000 de metri, a început să ningă. Din cauza condiţiilor meteo reduse, vizibilitatea pe platoul Bucegi este redusă.

În Prahova, până pe 15 aprilie, este valabilă o informare meteo de ploi moderate. La munte, pe platoul Bucegi, încă de ieri seară a început să ningă.

La munte, se vor înregistra precipitaţii sub formă de ninsoare şi sâmbătă, la altitudini de peste 2000 de metri, iar la altitudini de sub 1700 de metri vor predomina ploile, favorizând topirea stratului de zăpadă.

Salvamontiştii au anunţat că traseele montane sunt închise

„Ninge slab la Cota 2000, unde se înregistrează 0 grade şi vântul moderat. Este ceaţă şi vizibilitate redusă. Gondola Carp începe programul cu public la ora 09:30 şi funcţionează până la ora 17:30”, au anunţat sâmbătă dimineaţă reprezentanţii Gondolei Sinaia.

"Pârtiile din Valea Soarelui sunt amenajate. La fel şi cele din Valea Dorului, care prezintă unele zone cu strat subţire de zăpadă şi ruperi de pantă. A mai nins peste noapte, dar, atenţie, este zăpadă de primăvară care, la primele ore ale dimineţii este îngheţată şi în jurul prânzului devine moale. Adaptaţi viteza în funcţie de condiţia fizică şi gradul dumneavoastră de pregătire!", au mai anuntat reprezentantii Gondolei