Avocatul George Botez, consilier local PSD, este uimit de întorsătura pe care a luat-o problema contractului de furnizare a energiei termice la Ploieşti. Botez nu înţelege cum se poate juca primarul Adrian Dobre cu o asemenea problemă vitală pentru ploieşteni.

“Ce sa mai spui dupa asemenea intamplare ? Ca baiatul asta, Dobre Adrian este indiscutabil lovit de boala politicianului contemporan sau, ma rog, a unora dintre ei. Este mitoman cu acte in regula sau, mai exact, cu comunicate in regula. Hai sa recapitulam ! Trei ani de mandat nu face nimic si creeaza o situatie exploziva in legatura cu termia.

Nu vrea sa asculte de nimeni, de nimic, pe principiul “sunt baiat mare si stiu sa fac pipi singur” ! Dupa toate astea, cand vede ca au aparut frunzele la morcovul indesat in spatele jeansilor ( blugi, sa priceapa si domnul primar), intra in niste negocieri cu sanse zero, dar mandru, nevoie mare.

E drept, mai marii partidului, stiind ca asta micu’ e cam imprevizibil si nici nu a stat bine cu scoala, il trimit si pe seful PNL Prahova, unchiul dupa mama Roberta, Iulian Dumitrescu, sa nu se apuce Florinel sa dea cu mucozitatile in fasole cum are obiceiul.

Stau oamenii la o cafea cu consiliul judetean si cu operatorul de termie si pleaca fiecare, pe unde-i este drumul. Si, ce sa vezi : Florinel da un comunicat de presa in care spune cat este el de voinic si ce victorie a obtinut, cum o sa fie bine la Ploiesti si ce mare negociator este el. Elegant, Bogdan Toader ii trage doua smetii spunandu-I frumos ca nu are nicio treaba in toata povestea asta. Insa, pe seara, apare comunicatul Veolia in care se spune ca nu s-a facut nicio intelegere, ca pretul lui Dobre e doar pe perioada cand nu se da caldura si ca ei nu stau fara 340 lei + TVA.

Ce concluzie trag ? Ca la Primaria Ploiesti trebuie angajat un psihiatru pe post de consilier personal al primarului. Poate cu o medicatie corecta……cine stie……!”
, ne-a declarat George Botez