Un apel mai puţin obişnuit la numărul de urgenţă 112 a pus pe jar Poliţia din Prahova. Un bărbat a anunţat că şi-a ucis tatăl.

Potrivit unor surse, apelantul este un prahovean de 47 de ani, din Puchenii Mari. Acesta ar fi anunţat că, aflându-se sub influenţa băuturilor alcoolice, şi-a ucis tatăl cu un cuţit.

Bărbatul a fost identificat în scurt timp şi condus la audieri. Între timp, poliţişti şi procurori din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Prahova au descoperit, într-adevăr, cadavrul tatălui acestuia, pe trupul neînsufleţit observând mai multe leziuni.

Apelantul a fost reţinut, iar în acest caz a fost deschis dosar penal, cercetările desfăşurându-se de către un procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Prahova.

Anchetatorii spun că, din informaţiile de până acum, omorul ar fi fost comis pe fondul unui conflict mai vechi, între tată şi fiu, acesta din urmă aplicându-i bătrânului loviturile care i-au adus moartea.

"La data de 19.03.2019, în jurul orelor 16.30, organele de poliţie au fost sesizate prin intermediul SNUAU 112, în legătură cu săvârşirea unei infracţiuni de omor pe raza localităţii Puchenii Mari, jud. Prahova.

Cercetările efectuate în cauză au evidenţiat faptul că, la data de mai sus, în jurul orelor 13.30,pe fondul unui conflict familial mai vechi, S. E. P. a aplicat tatălui său, cu care locuia, două lovituri cu un cuţit în zona gâtului, leziuni care au condus imediat la decesul victimei", au precizat procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Prahova, într-un comunicat transmis miercuri dimineaţă.

Inculpatul a fost reţinut pentru 24 de ore, pentru săvârşire infracţiuni de omor. Astăzi, el va fi prezentat Tribunalului Prahova, cu propunere de arestare preventivă.