Situaţie incredibilă la Serviciul de Medicină Legală din Ploieşti. Două cadavre au fost încurcate, unul fiind ridicat şi deja îngropat...

Mai multe surse afirmă că un adevărat scandal a izbucnit la SML Prahova după o întâmplare ciudată.

Cadavrele a doi bărbaţi au fost încurcate şi, deocamdată nu se ştie cum va fi rezolvată problema.

Astfel, pe data de 6 martie, Moldoveanu Gheorghe, în vârstă de 57 de ani, din Şirna a fost găsit spânzurat. Cadavrul bărbatului a fost transportat la SML Prahova pentru efecturarea necropsiei.

Dintr-o încurcătură, trupul sinucigaşului este ridicat şi îngropat creştineştehttps://realitateadeprahova.net/incredibil-cadavre-incurcate-la-sml-ploiesti-unul-dintre-morti-a-fost-deja-ingropat/ de familia lui Dumitru Melcescu. Bărbatul, în vârstă de 75 de ani,  fusese găsit mort în apartamentul său din Ploieşti, în stare de putrefacţie, pe 4 martie.

Cadavrul lui Melcescu Dumitru este încă la SML, iar Poliţia a demarat o anchetă, în urma plângerii familiei lui Gheorghe Moldoveanu,   pentru a stabili cum a fost posibilă o asemenea încurcătură.

Între timp, surse din SML ne-au precizat că angajatul care ar fi vinovat de încurcarea cadavrelor a primit un avertisment şi o sancţiune salarială pentru 3 luni.

Rămâne de văzut, cum va fi rezolvată problema înhumării greşite...

Conform IJP Prahova, în cauza a fost intocmit un dosar penal si se efectueaza cercetari sub directa coordonare a unui procuror din cadrul Parchetului de pe langa Judecatoria Ploiesti