UPDATE

IJP Prahova, anunţă că traficul rutier este deviat în zonă, fiind amplasate filtre la intersecţia DN1 cu DN1A si la DN1A cu DN1B
 

 

Circulaţia feroviară este întreruptă pe Magistrala 500 Ploieşti Sud – Buzău, vineri dimineaţă, după ce balustrada unui pod rutier a căzut pe linia de cale ferată între localităţile Bărcăneşti şi Moara Nouă, judeţul Prahova, şi a rupt firul de contact.

Evenimentul nu s-a soldat cu victime.

Conform ISU Prahova,trei trenuri de călători sunt oprite în staţii (două la Valea Călugărească şi unul la Ploieşti Sud).

Pompierii militari acţionează cu un echipaj pentru asigurarea zonei ca urmare a căderii unei balustrade de 15 m, pe reţeaua de înaltă tensiune CF între localităţile Moara Noua şi Barcanesti.  Din fericire, în momentul producerii incidentului niciun tren nu trecea prin zonă.

Vă reamintim că în urmă cu aproximativ un an, un incident asemănător a avut loc în apropierea Gării de Vest din Ploieşti, când o pasarelă rugită, aparţinând Veolia, s-a prăbuşit peste liniile de înaltă tensiune, traficul feroviar fiind întrerupt pentru mai multe ore.

\