Noul manager interimar al Spitalului de Psihiatrie Voila din Câmpina este medicul Irina Minescu, şefa secţiei copii a unităţii medicale, scrie siteul www.campinaph.ro .Ea îl înlocuieşte pe doctorul Gabriel Ţintărescu , cel care a condus spitalul din 2011 şi căruia i-a expirat mandatul de manager.

Sub conducerea lui Ţintărescu Spitalul Voila a obţinut acreditărea de funcţionare de la Comisia Naţională de Acreditare a Spitalelor din cadrul Ministerului Sănătăţii.

Medicul Gabriel Ţinţărescu a anunţat că se va întoarce la Spitalul Floreasca din Bucureşti, acolo unde a lucrat până a venit la Câmpina. Deşi în mandatul lui Ţintărescu, condiţiile de spitalizare de la Voila s-au îmbunătăţit considerabil, Horia Tiseanu, primarul municipiului Câmpina, a preferat să numească un alt manager până la organizarea concursului pentru ocuparea postului devenit vacant.
Irina Minescu este ploieşteancă, are 38 de ani, a absolvit Facultatea de Medicină şi Farmacie “Carol Davilla” din Bucureşti , iar în urma examenului de rezidenţiat şi-a ales specializarea Psihiatrie copii şi adolescenţi. Din 2008 lucrează la Spitalul Voila, unde a devenit director medical şi şefa Secţiei de copii.

SURSA şi FOTO campinaph.ro