Poliţiştii de investigaţii criminale din Ploieşti efectuează 7 percheziţii la persoane bănuite de săvârşirea de infracţiuni de tâlhărie şi furt calificat. 7 mandate de aducere urmează să fie puse în aplicare.

La data de 21 februarie a.c., poliţişti de investigaţii criminale din cadrul Poliţiei Municipiului Ploieşti efectuează 7 percheziţii la domiciliile unor persoane din localitate, bănuite de săvârşirea mai multor infracţiuni contra patrimoniului.

Astfel, 6 descinderi au loc la persoane bănuite că, în cursul lunii ianuarie, ar fi pătruns în curtea unei locuinţe din Ploieşti pentru a sustrage lemne de foc. Fiind surprinşi de proprietar, care a pornit în urmărirea lor, aceştia l-au agresat fizic şi i-au sustras un telefon mobil.

Cea de-a şaptea percheziţie vizează o persoană care este bănuită că ar fi participat la săvârşirea a 4 furturi din societăţi comerciale din Ploieşti şi comune limitrofe. Ceilalţi participanţi au făcut obiectul unor percheziţii efectuate la data de 21 ianuarie a.c., acestea fiind cercetate, la acest moment, în stare de arest preventiv.

7 mandate de aducere vor fi puse în aplicare, persoanele depistate urmând să fie audiate la sediul poliţiei.

Activităţile se desfăşoară cu suportul tehnic al Direcţiei de Operaţiuni Speciale a Poliţiei Române.

La percheziţii participă şi jandarmi.