Avocatul George Botez, consilier local, a comentat, în stilul caracteristic, agitaţia primarului Adrian Dobre şi faptul că cinci consilieri PNL negociază trecerea la ALDE. Botez vorbeşte despre destructurarea PNL şi despre faptul că liberalii se pregătesc de un...dezastru electoral.

"Asistam la destructurarea organizaţională a noului PNL din Ploieşti. Era absolut normal să fie aşa, problema era când se vă întâmpla. De fapt, apariţia noului PNL a fost rezultatul unei uniuni politice împotriva naturii. Nu se puteau combina doua structuri clădite pe principii diferite. Am spus asta din anul 2015 şi se pare că am ghicit. Sau, din păcate, am ghicit !

Dobre este un accident al politicii prahovene, omul nu are nicio vina. Vinovaţi sunt cei care au riscat nebuneşte cu acest personaj şi au aşteptat să câştige. Este că trăpaşul schiop, că arcaşul orb.  Am anticipat aceasta situaţie şi atunci când am spus într-o conferinţă de presa acum un an că Dobre este motivul pentru care noul PNL nu va mai conta în anul 2020 în Ploieşti. Va rămâne singur sau mai exact aproape singur, înconjurat de camarila securista şi turmele sale de miei. Nu cred că îl apuca alegerile în partid.

Daunele pentru liberali sunt enorme, dar asta este problema lor. Cele mai importante sunt daunele produse Ploiestiului în acest mandat de impotenţă managerială în primărie."
, a declarat George Botez